Veelgestelde vragen

én alle antwoorden.

Solliciteren

Wij hebben op de vacaturepagina stap voor stap uitgeschreven wat je kunt verwachten als je bij ons solliciteert.
Pas wanneer de vacature daadwerkelijk ingevuld is, kan je niet meer solliciteren. Wij verwijderen de vacature dan. Dus zie je de vacature nog online staan? Ga er dan voor!
Wij doen ons best om binnen de tien werkdagen te reageren op jouw sollicitatie.
Bij Swiss Sense hanteren we altijd de Privacywetgeving. Als je solliciteert op een vacature, zullen we de door jou verstrekte gegevens met jouw toestemming verzamelen en verwerken. Jouw persoonsgegevens worden bewaard voor een periode van vier weken. Je kan ook toestemming geven om jouw gegevens langer door ons te laten bewaren. Ze worden dan na één jaar verwijderd. Als jij je aanmeldt voor de jobalert, worden je gegevens (e-mailadres en voorkeuren) bewaard tot het moment dat jij je afmeldt. Meer weten? Bekijk ook ons privacy statement. Als jij je aanmeldt voor de jobalert, worden je gegevens (e-mailadres en voorkeuren) bewaard tot het moment dat jij je afmeldt. Meer weten? Bekijk ook ons privacy statement.
Jammer dat je geen goede match kan vinden. Maar niet getreurd: Swiss Sense groeit hard en er komen regelmatig nieuwe functies vrij. Meld je daarom aan voor onze jobalert. Zo weet jij als eerste wanneer er een nieuwe vacature online staat.
We drinken een kop koffie en leren elkaar beter kennen. Je wilt natuurlijk alles weten over de functie en Swiss Sense, dus dat vertellen we je graag. Andersom zijn wij ook benieuwd naar wie jij bent. Kortom: gewoon een leuke kennismaking om te zien of het klikt.

Werken bij Swiss Sense

Er zijn meerdere winkels waar jij kunt gaan werken als adviseur in de winkel of als Storemanager. Afhankelijk van waar we een vacature hebben kun je in één van onze 18 Swiss Sense winkels terechtkomen.
Ga je bij ons werken als Regiomanager dan krijg je een werkgebied toegewezen met een aantal winkels in jouw portefeuille.
Werken bij Swiss Sense geeft je energie. Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn en zeggen wat je denkt. Dit maakt onze werksfeer zo tof! Wij geloven in mensen die kritisch zijn en kansen zien waar anderen stoppen. Jouw creatieve ideeën en initiatieven moedigen wij aan. Hoe groot of klein, wij waarderen iedereen voor zijn input. Samen zijn we sterker en dat ervaar je meteen op je eerste werkdag.
Nee hoor, een dresscode kennen wij niet. Voor ons hoef je echt niet je beste pak of jurk uit de kast te halen. Ga je in een van onze winkels werken, dan kleed je je uiteraard representatief.