Aan de slag gaan bij Swiss Sense betekent vol energie werken in een prachtig familiebedrijf van Nederlandse bodem. Met ruim 1100 medewerkers in vijf verschillende landen staan wij graag dicht bij onze klanten. Dat doen we door altijd onszelf te blijven. Ons hoofdkantoor en ons distributiecentrum bevinden zich in het Nederlandse Uden. Als Belgische collega heb je veel contact met onze collega’s in Uden en betrekken we je graag bij alles wat er speelt binnen de organisatie. Bekijk onze video voor een indruk van ons hoofdkantoor en het logistieke centrum.

man
man
man
man
man
man
man
man
man

Historie & kernwaarden

Al meer dan 100 jaar maakt de familie Diks bedden. Ondertussen staat Martin Diks, de vierde generatie van familie Diks, aan het roer. Onze kracht is dat wij de hele keten in eigen hand hebben. Van ontwerp en productie tot het aflevermoment bij de klant thuis: wij doen alles zelf. Onze internationale groeiambities zorgen ervoor dat we continu vooruit gaan. Onze medewerkers staan daarbij centraal. We hebben altijd aandacht voor jouw talent en geven je de ruimte om te doen wat jij het beste kan.

Onze kernwaarden Historie van Swiss Sense

Wij investeren in jou

We kunnen je ontelbaar veel redenen geven waarom wij ons bed uitkomen voor Swiss Sense. We geven je de drie belangrijkste:

Voordeel #1 <br/>Jouw Swiss Sense familie Voordeel #1
Jouw Swiss Sense familie

Je wordt bij ons onderdeel van een hechte club collega’s die elkaar inspireren en aandacht hebben voor elkaar.

Voordeel #2<br/>Wij investeren in jou Voordeel #2
Wij investeren in jou

Jouw talent staat voorop en daarom investeert Swiss Sense in jouw ontwikkeling en ambities. Wij luisteren écht naar jouw mening en ideeën.

Voordeel #3<br/>Win-win situatie Voordeel #3
Win-win situatie

De aantrekkelijke extralegale voordelen zoals reiskostenvergoeding, bonusregeling, een leasefiets, maaltijdcheques en ecocheques. En daar hoort ook een leuke personeelskorting bij.

Bekijk alle voordelen

LinkedIn

Bijna 400 enthousiaste medewerkers werken op het hoofdkantoor en distributiecentrum van Swiss Sense in Uden. Natuurlijk versterkt door al onze ruim 220 medewerkers in onze winkels in Nederland. Nieuwsgierig naar meer over ons? Volg Swiss Sense op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, vacatures, carrièremogelijkheden en leuke weetjes. Bekijk hier ook welke medewerkers jij al binnen Swiss Sense kent! Aanvullend nieuws over Swiss Sense vind je op onze algemene nieuwspagina.