man
man
man
man
man

Werken, leren en samen groeien

Medewerkers die elke dag met plezier naar hun werk gaan, zich thuis voelen bij Swiss Sense, hun talenten volop benutten en ambassadeurs zijn en blijven van de organisatie, daar gaan we voor! Samen leren, ontwikkelen en groeien. Samen zetten we een S-T-A-P vooruit; werkgeluk staat bij Swiss Sense centraal en we vinden het een must om te investeren in jou als medewerker. Daarom bieden wij niet alleen de tools, maar ook de leeromgeving om dat doel te kunnen bereiken. Swiss Sense is intussen dan ook trotse eigenaar van een eigen Academy.

De Academy is een prachtige leeromgeving die past bij Swiss Sense en ons DNA. Van de entree via onze fotowall vol trotse collega’s tot aan de trainingsruimte voor workshops en andere trainingssessies. Maar ook een omgeving om gezellig met elkaar te lunchen op een van de loungebanken of te sparren in onze inspiratieruimte. Daar worden wij blij van! Vol energie met elkaar aan de slag gaan om kennis te delen, medewerkers te coachen en hen de juiste tools te kunnen bieden om het beste uit zichzelf te halen. Zo wordt werken bij Swiss Sense nog leuker en duurzamer.

man
man
man
man
man

Jouw werkgeluk staat voorop

Al deze initiatieven zorgen ervoor dat we gepassioneerde, gedreven en deskundige medewerkers kunnen ontwikkelen die optimaal kunnen presteren en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wil jij aan de slag in een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan en kan je niet wachten om jouw eerste training in onze Academy te volgen? Join us!

 

Klik hier voor al onze vacatures

Onze Academy backstage

Neem eens een kijkje achter onze Academy deuren, laat je inspireren en wie weet zien wij elkaar snel bij Swiss Sense!